Usturoi și cimbru fasole verde

Usturoi și cimbru fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați usturoiul și fasolea verde de cimbru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de cimbru, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde cimbru cu migdale, Fasole verde cu șalotă, cimbru și ciuperci, și Fasole verde cu pesmet de lămâie-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați fasolea verde și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie și să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
3
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Se ia de pe foc și se adaugă ingredientele rămase, amestecând bine.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista