Usturoi Și Ceapă Verde-Cartofi Umpluți
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii umpluți cu usturoi și ceapă verde ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 284 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi de copt, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: rucola, usturoi si ceapa verde umplute friptură flanc, Ceapa Verde Piure De Cartofi, și Cartofi Umpluți Cu Ceapă Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pierceți cartofii cu o furculiță și coaceți la 450 timp de 1 oră sau până când ați terminat; se răcește ușor. Reduceți cuptorul la 35
Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Se acoperă ceapa și usturoiul cu spray de gătit; se adaugă în tigaie și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă de 1/4 inch. Mash pulpa cu un masher de cartofi.
Adăugați amestecul de ceapă, smântâna, sarea și piperul în pulpă.
Puneți amestecul de cartofi în coji; presărați uniform cu parmezan.
Așezați cartofii umpluți pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.