Usturoi și brânză de ierburi-salată glazurată și salată Orzo cu fenicul, roșii și Oregano

Usturoi și brânză de ierburi-salată glazurată și salată Orzo cu fenicul, roșii și Oregano
Usturoi și ierburi brânză glazurate mușchi și salată Orzo cu fenicul, roșii și Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 711 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, orzo, bec de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Orzo Cu Fasole Garbanzo, Brânză De Capră Și Oregano, Roșii prăjite suculente cu Oregano și usturoi, și Usturoi-Herb Crusted Dezosată Carne De Porc Muschi De Vita Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se condimentează fripturile cu sare și piper și se adaugă în tigaia fierbinte. Gatiti 3-5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți fripturile din tigaie și puneți-le deoparte. În aceeași tigaie, adăugați brânză și vermut. Se fierbe 2 minute, până când brânza se topește și creează un sos, răzuind orice bucăți maronii din tigaie și încorporându-le în sos. Sosul de lingură peste fripturi chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Pentru a face salata, într-un castron mare, combinați orzo gătit, fenicul, roșiile, oregano, oțetul și uleiul de măsline rămas. Aruncați pentru a combina și condimenta, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo GătitOrzo Gătit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista