Usturoi și brânză de ierburi-salată glazurată și salată Orzo cu fenicul, roșii și Oregano

Usturoi și ierburi brânză glazurate mușchi și salată Orzo cu fenicul, roșii și Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 711 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, orzo, bec de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Orzo Cu Fasole Garbanzo, Brânză De Capră Și Oregano, Roșii prăjite suculente cu Oregano și usturoi, și Usturoi-Herb Crusted Dezosată Carne De Porc Muschi De Vita Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se condimentează fripturile cu sare și piper și se adaugă în tigaia fierbinte. Gatiti 3-5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Scoateți fripturile din tigaie și puneți-le deoparte. În aceeași tigaie, adăugați brânză și vermut. Se fierbe 2 minute, până când brânza se topește și creează un sos, răzuind orice bucăți maronii din tigaie și încorporându-le în sos. Sosul de lingură peste fripturi chiar înainte de servire.
Pentru a face salata, într-un castron mare, combinați orzo gătit, fenicul, roșiile, oregano, oțetul și uleiul de măsline rămas. Aruncați pentru a combina și condimenta, după gust, cu sare și piper negru.