Usturoi și ardei gras Farfalle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Farfalle cu usturoi și ardei gras. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână parmezan, ardei gras portocaliu, farfalle și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Usturoi și ardei gras prăjit Farfalle #pepperparty, Ardei gras roșu prăjit și guacamol de usturoi, și Ardei gras și supă de usturoi prăjită.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime și aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 8 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 5 minute. Se curăță și se toacă.
Gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați ardeii grași, slănina, roșiile, măslinele, sarea și piperul negru; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.
Combinați amestecul de ardei gras și pastele într-un castron mare; se presară brânză și busuioc.