Usturoi Zdrobit Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii zdrobiți cu usturoi. Această rețetă face 1 porții cu 1020 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, bulb de usturoi, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi zdrobiți cu ulei de usturoi, Cartofi Zdrobiți Cu Usturoi, și Cartofi zdrobiți cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.străpungeți cartofii cu furculița pentru a permite aburului să scape.
Tăiați felii de 1/4 inch din partea de sus a bulbului de usturoi pentru a expune cuișoarele. Îndepărtați cu grijă cea mai mare parte a pielii asemănătoare hârtiei, lăsând becul intact și cuișoarele necojite. Înfășurați usturoiul în folie de aluminiu.
Coaceți cartofii și usturoiul aproximativ 1 oră sau până când cartofii sunt fragede.
Încălziți uleiul și oregano la foc mediu 2 până la 3 minute sau până când oregano este parfumat; se ia de pe foc.
Deschideți pachetul de usturoi pentru a se răci.
Tăiați cartofii în jumătate; puneți cu grijă cartofii într-un castron mare. Salvați piei pentru o altă utilizare sau aruncați. Separați căței de usturoi și apăsați ușor cuișoarele pentru a stoarce usturoiul în cartofi; aruncați pielea.
Adăugați amestecul de ulei și sare la cartofi.
Puneți cartofii până nu rămân bulgări. Bateți în lapte în cantități mici (cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi). Bateți energic până când cartofii sunt ușori și pufoși. Se amestecă arpagicul.