Usturoi Zdrobit Cartofi

Usturoi Zdrobit Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii zdrobiți cu usturoi. Această rețetă face 1 porții cu 1020 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, bulb de usturoi, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi zdrobiți cu ulei de usturoi, Cartofi Zdrobiți Cu Usturoi, și Cartofi zdrobiți cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.străpungeți cartofii cu furculița pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați felii de 1/4 inch din partea de sus a bulbului de usturoi pentru a expune cuișoarele. Îndepărtați cu grijă cea mai mare parte a pielii asemănătoare hârtiei, lăsând becul intact și cuișoarele necojite. Înfășurați usturoiul în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți cartofii și usturoiul aproximativ 1 oră sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul și oregano la foc mediu 2 până la 3 minute sau până când oregano este parfumat; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Deschideți pachetul de usturoi pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Tăiați cartofii în jumătate; puneți cu grijă cartofii într-un castron mare. Salvați piei pentru o altă utilizare sau aruncați. Separați căței de usturoi și apăsați ușor cuișoarele pentru a stoarce usturoiul în cartofi; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestecul de ulei și sare la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Puneți cartofii până nu rămân bulgări. Bateți în lapte în cantități mici (cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi). Bateți energic până când cartofii sunt ușori și pufoși. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ArpagicArpagic
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În1 h, 23 m.
Porții1
Scor De Sănătate58
Revista