Usturoi varză de Bruxelles cu slănină crocantă
Usturoi Varza de Bruxelles cu Bacon crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 201 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 279 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de ulei de măsline, piper măcinat, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Încercați Varză De Bruxelles Cu Slănină Crocantă, Usturoi Crocant Varză De Bruxelles, și Varză de Bruxelles cu slănină crocantă și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un ' X ' în capătul de bază al fiecărei germeni de Bruxelles. Puneți varza deoparte.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute; se scurge și se răcește pe prosoape de hârtie. Crumble.
Încălziți 1 linguriță de unt și ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Adăugați varză de Bruxelles; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă bulionul, sarea și piperul negru; acoperiți și gătiți până când varza de Bruxelles este fragedă, 12 până la 14 minute.
Scurgeți lichidul din tigaie.
Se amestecă restul de 2 lingurițe de unt în amestecul de varză de Bruxelles până se topește.
Se amestecă în slănină și se servește.