Usturoi ușor și arcuri de măsline
Usturoiul ușor și arcurile de măsline necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 97 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, ulei de măsline, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tapenade ușor de măsline negru (cu o versiune de măsline verde prea!), Butoane și arcuri, și Chili Arcuri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul de pizza până când are o grosime de aproximativ 1/4 inci și aproximativ un dreptunghi de 14 pe 13 inci.
Presărați 1/2 din suprafața aluatului cu toate măslinele, 1/2 din usturoi, 2 linguri de brânză rasă și un vârf de sare. Îndoiți aluatul peste închiderea toppingurilor și rotiți-l pentru a sigila și aplatiza, formând un dreptunghi de 14 x 6 inci. Praf ușor cu făină și pliați din nou în jumătate. Puneți deoparte și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu se adaugă uleiul de măsline, usturoiul rămas și un vârf de sare.
Se încălzește până se dizolvă sarea, usturoiul este fraged, iar vasul este parfumat, aproximativ 5 minute. Rezervați amestecul de ulei pentru periaj.
Odată ce aluatul este odihnit, desfaceți-l și rotiți-l până la grosimea de 1/4 inci și lățimea de 14 x 6 inci. Folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați marginile, apoi tăiați-l în benzi de 6 x 3/4 inci. Ar trebui să terminați cu 12 până la 14 benzi. Legați fiecare bandă într-un nod plat și aranjați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ungeți cu uleiul de măsline cu aromă de usturoi și puneți tigaia la cuptor.
Coaceți până când arcurile se rumenesc și se fierb, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor, periați încă o dată cu ulei de măsline de usturoi și presărați cu lingura rămasă de brânză rasă.