Usturoi-Pui Prăjit Cu Ierburi
Puiul prăjit cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 316 calorii, 27G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pătrunjel, rozmarin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui de ierburi cu usturoi prăjit, Pui prăjit cu ierburi și usturoi, și Pui De Ierburi De Usturoi Cu Lămâie Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente.
Dacă este cazul, îndepărtați măruntaiele din pui și rezervați-le pentru o altă utilizare. Clătiți puiul și uscați-l. Slăbiți ușor și ridicați pielea de pe piept și copane cu degetele. (Nu detașați complet pielea.) Frecați amestecul de plante uniform sub piele. Înlocuiți cu atenție pielea.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o grătar ușor unsă într-o tigaie de prăjire superficială ușor unsă.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 180, acoperind slab cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Lăsați puiul să stea, acoperit, cu 10 minute înainte de feliere.