Usturoi prăjit și piper Dip
Usturoi prăjită și piper Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 57 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ardei, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați roșii prăjite și piper roșu dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți pielea exterioară din fiecare cap de usturoi și aruncați-o.
Tăiați o treime din fiecare cap de usturoi.
Așezați usturoiul, tăiat cu fața în sus, în centrul unei bucăți de folie de aluminiu grea. Fold folie peste usturoi, etanșând bine.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când usturoiul este moale.
Scoateți din cuptor; se răcește 10 minute.
Îndepărtați și aruncați pielea de hârtie din usturoi. Strângeți pulpa din fiecare cățel sau scoateți-o cu o lingură; setațipulpă deoparte.
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Așezați ardeii, cu pielea în sus, pe o foaie mare de copt; aplatizați ardeii cu palma. Se fierbe la 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 15 până la 20 de minute sau până se carbonizează.
Așezați ardeii în apă cu gheață până se răcește.
Scoateți din apă; cojiți și aruncați piei.
Combinați pulpa de usturoi, ardeii, brânza de vaci și ingredientele rămase în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale. Se amestecă amestecul într-un castron mic; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Serviți cu legume proaspete crude, bețișoare sau biscuiți nesărate.