Usturoi prăjit și cârnați de pui Feta

Usturoiul prăjit și cârnații de pui Feta sunt un fără gluten felul principal. O porție conține 698 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $6.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 155 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pielea, oțetul de vin, tipul de foc: direct și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma condimentele naturale, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Semințe De Chia Cu Ciocolată Cremoasă Cu Vârf De Whisky ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spaghete de dovlecei cu usturoi cu cârnați italieni de pui, roșii, busuioc și cartofi prăjiți, Chiftele de cârnați de miel cu mentă proaspătă, Feta și usturoi, și Broccoli prăjit cu usturoi și Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați sferturile superioare de pe capetele de usturoi.
Așezați căței de usturoi, tăiați cu fața în jos, în centrul unei foi de folie de aluminiu și stropiți cu ulei de măsline. Sigilați folia și așezați-o direct pe raftul cuptorului. Gatiti pana cand cuișoarele sunt rumenite și foarte moi, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească timp de 10 minute, apoi stoarceți cuișoarele din piele într-un castron mic.
Combinați usturoiul, puiul, 1/2 din brânza feta, șalota, oregano, sare și piper într-un castron mare. Se răcește până se macină.
Măcinați amestecul printr-o mașină de tocat carne, prevăzută cu matriță mică, într-un castron așezat în gheață.
Folosind atașarea cu palete a unui mixer în picioare, amestecați la viteză mică timp de 1 minut.
Adăugați feta rămasă, oțetul, sucul de lămâie, creșteți viteza la mediu și amestecați până când lichidul este încorporat, cu aproximativ 1 minut în plus.
Formați o mică chiflă de cârnați; puneți restul amestecului de cârnați la frigider. Gatiti prajitura intr-o tigaie mica la foc mediu-mare pana cand este fiarta. Gustați și reglați condimentele de cârnați, dacă este necesar.
Umpleți cârnații în carcase de porc și răsuciți-le în legături de 6 inci. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți la căldură directă medie-mare până când cârnații înregistrează 160 de grade F atunci când un termometru de citire instantanee este introdus în mijlocul legăturii.
Se scoate de pe grătar, se lasă să se odihnească 5 minute și se servește.