Usturoi prăjit și brânză de roșii uscate la soare (Ossabaw Dip)
Usturoiul prăjit și răspândirea brânzei de roșii uscate la soare (Ossabaw Dip) este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 176 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 1,35 USD pe porție. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă de brânză, vin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Brânză de capră, roșii uscate la soare și sufleuri de usturoi prăjite, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu; stropiți cu ulei. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute; lăsați să se răcească 15 minute. Strângeți pulpa din căței de usturoi într-un castron mic.
Combinați roșiile și vinul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute sau până când vinul se evaporă și roșiile sunt moi. Procesați roșiile și usturoiul într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați cremă de brânză și procesați până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile, după cum este necesar.
Se amestecă amestecul într-un castron mic; se amestecă ceapa verde și parmezanul.
Se servește cald cu biscuiți.