Usturoi Prăjit-Balsamic Aioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Aioli cu usturoi-Balsamic prăjit. Această rețetă servește 4 și costă 5 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 73 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Dacă aveți oțet balsamic, maioneză de canola, o picătură de sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli, Aioli De Usturoi Prăjit, și Aioli De Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de hârtie din capul de usturoi.
Stropiți ulei peste usturoi; înfășurați în folie.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute. Se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți într-un castron. Aruncați piei. Mash usturoi. Se amestecă maioneza de canola, oțetul balsamic și o picătură de sare kosher.