Usturoi prăjit-Asiago Dip cu biscuiți de casă

Prăjit usturoi-Asiago Dip cu biscuiti de casă ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 37 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, făină bogată în gluten, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Usturoi Prăjit-Asiago Dip Cu Biscuiți De Brânză, Supă de usturoi prăjită cu Asiago Crostini, și broccoli prăjit cu asiago, usturoi și migdale.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: role de paste
Pentru baie: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți bulbii de usturoi la cuptor și prăjiți până se înmoaie când sunt stoarse, aproximativ 30 de minute; se lasa sa se raceasca 10 minute.
Tăiați blaturile de pe usturoi și stoarceți cuișoarele prăjite din piele.
Așezați usturoiul prăjit într-un robot de bucătărie cu brânza și condimentați cu sare. Cu mașina în funcțiune, stropiți în uleiul de măsline. Gustați și asigurați-vă că este delicios; re-sezon, dacă este necesar.
Pentru biscuiți: într-un castron mic combinați Asiago și cayenne.
Treceți aluatul Calzone printr-o rolă de paste, reglând setarea mai subțire până când aluatul devine foarte subțire, de aproximativ 1/8 inch grosime. Se pudrează ușor aluatul cu făină în timpul procesului dacă aluatul este lipicios.
Periați aluatul cu spălarea ouălor și presărați liberal cu amestecul Asiago-cayenne. Folosind o roată de pizza, tăiați aluatul transversal în triunghiuri.
Așezați triunghiurile de aluat pe o tavă de foi și coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Lăsați să se răcească timp de 3 până la 4 minute pe tavă înainte de a o scoate.
Mâncați imediat sau depozitați într-un recipient etanș.
Într-un castron mic, combinați drojdia și zahărul și bateți împreună cu apa caldă.
Lăsați să stea 15 minute; când apa arată spumoasă și miroase foarte drojdie, este gata.
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu atașamentul cârligului de aluat, adăugați făinurile și sarea.
Se toarnă amestecul de drojdie-apă și uleiul de măsline.
Se amestecă pentru a combina la viteză medie. Când s-a format o bilă de aluat, continuați să frământați până când aluatul este strâns și deloc lipicios, 5 până la 6 minute.
Ungeți ușor un bol de amestecare, așezați aluatul în bol și acoperiți cu un prosop de ceai sau folie de plastic.
Așezați vasul într-un loc cald pentru a lăsa să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos și lăsați-l să crească ultima dată timp de 30 până la 40 de minute înainte de utilizare.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.