Usturoi-Portocaliu Friptură De Porc
Usturoi-portocaliu friptură de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 411 calorii, 46G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, garnituri: crenguțe de coriandru, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 80%. Rețete similare sunt Usturoi friptură de porc cu legume și sos de usturoi, Usturoi prăjit și pui prăjit portocaliu, și Friptură De Porc Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Combinați pătrunjelul tocat și următoarele 3 ingrediente.
Friptura de porc fluture făcând un centru tăiat longitudinal de 1 parte plană, tăind până la 1 inch de jos. Deschideți friptura și presărați uniform cu 1 linguriță fiecare de sare și piper. Se toacă 2 căței de usturoi și se presară uniform peste carnea de porc. Frecați jumătate din amestecul de pătrunjel uniform peste carnea de porc. Îndoiți carnea de porc pentru a închide; legați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Presărați uniform cu restul de 2 lingurițe fiecare sare și piper în afara cărnii de porc.
Așezați felii de portocale în fundul unei tigaie cu restul de 8 căței de usturoi; stropiți cu ulei.
Puneți carnea de porc deasupra feliilor de portocale; turnați 2 căni de suc de portocale peste carnea de porc.
Coaceți la 450 timp de 15 minute; reduceți căldura la 325 și coaceți, ungând la fiecare 20 de minute, timp de 1 oră și 30 de minute.
Adăugați roșiile în tigaie și coaceți încă 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 150, ungându-se ocazional cu picături de tigaie.
Scoateți carnea de porc din cuptor și acoperiți uniform cu amestecul de pătrunjel rămas.
Coaceți încă 10 minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 15
Scoateți carnea de porc, feliile de portocale și roșiile din tigaie, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere; rezervați picăturile în tigaie.
Combinați amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de suc de portocale; amestecați în picături. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând constant, 1 minut sau până se îngroașă.
Se toarnă sosul prin filtru cu plasă de sârmă, dacă se dorește.
Serviți carnea de porc cu roșii, felii de portocale și sos.