Usturoi-Portocaliu Friptură De Porc

Usturoi-Portocaliu Friptură De Porc
Usturoi-portocaliu friptură de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 411 calorii, 46G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, garnituri: crenguțe de coriandru, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 80%. Rețete similare sunt Usturoi friptură de porc cu legume și sos de usturoi, Usturoi prăjit și pui prăjit portocaliu, și Friptură De Porc Cu Usturoi.

Instrucțiuni

1
Combinați pătrunjelul tocat și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2
Friptura de porc fluture făcând un centru tăiat longitudinal de 1 parte plană, tăind până la 1 inch de jos. Deschideți friptura și presărați uniform cu 1 linguriță fiecare de sare și piper. Se toacă 2 căței de usturoi și se presară uniform peste carnea de porc. Frecați jumătate din amestecul de pătrunjel uniform peste carnea de porc. Îndoiți carnea de porc pentru a închide; legați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Presărați uniform cu restul de 2 lingurițe fiecare sare și piper în afara cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Așezați felii de portocale în fundul unei tigaie cu restul de 8 căței de usturoi; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Puneți carnea de porc deasupra feliilor de portocale; turnați 2 căni de suc de portocale peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Coaceți la 450 timp de 15 minute; reduceți căldura la 325 și coaceți, ungând la fiecare 20 de minute, timp de 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați roșiile în tigaie și coaceți încă 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 150, ungându-se ocazional cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți carnea de porc din cuptor și acoperiți uniform cu amestecul de pătrunjel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți încă 10 minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți carnea de porc, feliile de portocale și roșiile din tigaie, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere; rezervați picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Combinați amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de suc de portocale; amestecați în picături. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând constant, 1 minut sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
12
Se toarnă sosul prin filtru cu plasă de sârmă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Serviți carnea de porc cu roșii, felii de portocale și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
14
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista