Usturoi piure de păstârnac și cartofi
Usturoi piure de păstârnac și cartofi este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, păstârnac, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piure de păstârnac și cartofi, Piure De Păstârnac Și Cartofi, și Piure de păstârnac și cartofi.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Aruncați frunza de dafin.
Combinați amestecul de cartofi, lichidul de gătit rezervat, sarea și piperul într-un castron; bate la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Stropiți ulei peste cartofi.