Usturoi piure de cartofi cu sos de piper-cremă

Usturoiul piure de cartofi cu sos de cremă de piper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 228 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căței de usturoi, arpagic, margarină lipicioasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de super. Încercați Crochete de Cod, sos de ardei roșu dulce și piure de cartofi cu spanac, Usturoi piure de cartofi cu sos de plante medicinale, și Cartofi piure de usturoi cu unt rumenit perfect-nu este nevoie de sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti cartofii, puneți cartofii și usturoiul într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 20 de minute sau până când este foarte fraged.
Se scurge bine; reveniți la tigaie și puneți-l la foc mediu. Se amestecă 3/4 cană lapte, 1 lingură unt, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Mash amestecul de cartofi cu un masher de cartofi. Gatiti timp de 5 minute sau pana cand se incalzeste bine. Păstrați cald.
Pentru a pregăti sosul, topiți 1 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați făina și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant. Adăugați treptat 1 cană de lapte, 1/2 linguriță de piper și 1/4 linguriță de sare; se amestecă cu un bici. Aduceți la fierbere; se amestecă constant. Reduceți căldura și gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Serviți sosul cu cartofi; presărați cu arpagic.