Usturoi Piper Steak

Friptura de ardei de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptură rotundă, piper măcinat grosier, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 91%. Încercați Friptură De Ardei De Usturoi Cu Legume Rădăcinoase, Ardei-Friptură De Ton La Grătar Cu Pătrunjel-Unt De Usturoi, și Rondele De Friptură Și Piper Cu Sos De Cremă De Usturoi De Hrean Trandafir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, usturoiul și piperul. Scor friptură și frecați cu amestecul de ulei de măsline.
Așezați friptura pe grătarul pregătit. Gatiti 20 de minute, sau la coacerea dorita, rotind o data.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.