Usturoi La Grătar-Stridii Romano
Usturoi la grătar-stridiile Romano necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 438 calorii, 3G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine, brânză romano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sos De Scufundare Cu Usturoi-Romano, Pâine Romano Cu Usturoi Rapid, și Usturoi Romano Cartofi Dulci Cartofi Prajiti.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare până când untul devine limpede; spumă degresată de sus. Reduceți căldura la minim și amestecați usturoiul. Gatiti 1 minut si scoateti-l de pe foc.
Shuck stridii, păstrând cât mai mult din lichior stridie în loc posibil. (Pentru video cu privire la modul de a shuck o stridie, vizitați site-ul nostru sora myrecipes.com.)
Presărați fiecare stridie cu 1 linguriță de brânză. Grătați la foc mare 3 minute sau până se rumenesc brânza.
Stropiți fiecare stridie cu 1 până la 2 lingurițe de amestec de unt și grătați 1 până la 3 minute.
Scoateți din căldură și presărați cu piper.
Serviți imediat cu pâine și untul rămas pe lateral.