Usturoi La Gratar Parmezan Dovlecei
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Dovlecelul parmezan cu usturoi la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 152 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 896 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, dovlecei, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 50%. Rețete similare sunt Zucchini la grătar cu lămâie, usturoi și parmezan, Zucchini De Usturoi Parmezan La Grătar Și Zucc Prăjit Încrustat Panko, și Usturoi Parmezan Dovlecei Taitei.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Tăiați dovleceii pe jumătate transversal, apoi feliați fiecare jumătate în 3 felii pe lungime, făcând 6 felii pe dovlecel.
Amestecați untul, usturoiul și pătrunjelul într-un bol și întindeți amestecul pe ambele părți ale fiecărei felii de dovlecel.
Presărați o parte a fiecărei felii cu parmezan și așezați feliile, cu părțile de brânză în sus, transversal pe grătarul preîncălzit pentru a nu le cădea.
Gratiți dovleceii până când brânza s-a topit și feliile sunt gătite și arată urme de grătar, aproximativ 8 minute.