Usturoi Kale

Usturoi Kale
Garlicky Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, oțet de vin, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Usturoi Kale, Usturoi Kale, și Salată De Varză Cu Usturoi.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din varză și tocați frunzele grosier. Se spală și se scurge bine, dar nu se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
2
Încălziți o tigaie mare, adăugați ulei de măsline și o cantitate suficientă de kale pentru a acoperi fundul tigaiei și gătiți la foc mare în timp ce amestecați pentru a roti frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați mai multă varză pe măsură ce frunzele se ofilesc. Când s-a adăugat toată varza, condimentați cu sare, acoperiți și reduceți focul la mediu. Gatiti, amestecand ocazional; timpul de gătire va depinde de maturitatea kale. Varza tânără va fi fragedă după 4 sau 5 minute. Poate fi necesar să adăugați un strop de apă dacă frunzele încep să ardă. Când frunzele sunt fragede, scoateți capacul și lăsați orice exces de apă să se gătească. Împingeți varza într-o parte a tigaiei și adăugați un strop suplimentar de ulei de măsline, usturoiul și un vârf de fulgi de ardei roșu în locul gol. La fel cum mirosi aroma usturoiului, amestecă pentru a-l combina cu varza. Opriți focul, adăugați un strop de oțet și corectați condimentul cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CondimenteCondimente
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ApăApă
KaleKale
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Serviți cald sau la temperatura camerei.
5
articol var
6
Type_27_data = {};
7
articol
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista