Usturoi-Ghimbir Creveți
Creveții cu usturoi-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, vin de orez, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Ghimbir-Usturoi Creveți, Creveți cu sos de ghimbir-usturoi, și Usturoi ghimbir creveți Se amestecă fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ghimbir și usturoi și gătiți, amestecând ocazional, 1 minut.
Adăugați creveți și vin de orez sau vin alb uscat în tigaie și ridicați focul la mediu-mare. Gatiti 3 minute mai mult sau pana cand crevetii devin roz pe ambele parti si sunt opaci.
Adăugați scallions tocate în tigaie și aruncați bine pentru a combina. Împărțiți orezul brun și amestecul de creveți în mod egal între 4 boluri de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa