Usturoi Ghimbir Aripi De Pui

Usturoi Ghimbir Aripi De Pui
Usturoi ghimbir aripi de pui este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 266 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 267 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, aripi de pui, sos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aripi De Pui Cu Usturoi De Ghimbir, Aripi De Pui Cu Usturoi De Ghimbir Lipicios, și Aripi De Pui Cu Miere Și Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați 2 foi de copt cu folie de aluminiu; ungeți folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați puiul într-un bol mare de amestecare. Condimentează cu sare, piper și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați uleiul vegetal; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
4
Așezați făina și aripile într-o pungă de plastic mare, sigură pentru alimente. Țineți punga închisă bine și agitați pentru a acoperi aripile în întregime cu făină; nu trebuie să rămână pete umede. Aranjați aripile pe foile de copt pregătite, asigurându-vă că niciuna dintre bucăți nu se atinge. Pulverizați aripile cu spray suplimentar de gătit
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, întoarceți toate aripile și reveniți la cuptor pentru a găti până când sunt crocante și nu mai roz în centru, cu aproximativ 30 de minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Bateți împreună usturoiul, ghimbirul, pasta de chili, oțetul de orez, zahărul brun și sosul de soia într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere și scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Puneți aproximativ jumătate din aripi într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Se toarnă aproximativ jumătate din sos peste aripi. Aruncați aripile cu clești pentru a acoperi uniform; transferați într-o tavă și lăsați să stea aproximativ 5 minute pentru a permite sosului să se înmoaie în aripi înainte de servire. Repetați cu aripile și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista