Usturoi Ghimbir Aripi De Pui
Usturoi ghimbir aripi de pui este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 266 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 267 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, aripi de pui, sos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aripi De Pui Cu Usturoi De Ghimbir, Aripi De Pui Cu Usturoi De Ghimbir Lipicios, și Aripi De Pui Cu Miere Și Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați 2 foi de copt cu folie de aluminiu; ungeți folia cu spray de gătit.
Așezați puiul într-un bol mare de amestecare. Condimentează cu sare, piper și sos fierbinte.
Adăugați uleiul vegetal; aruncați pentru a acoperi.
Așezați făina și aripile într-o pungă de plastic mare, sigură pentru alimente. Țineți punga închisă bine și agitați pentru a acoperi aripile în întregime cu făină; nu trebuie să rămână pete umede. Aranjați aripile pe foile de copt pregătite, asigurându-vă că niciuna dintre bucăți nu se atinge. Pulverizați aripile cu spray suplimentar de gătit
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, întoarceți toate aripile și reveniți la cuptor pentru a găti până când sunt crocante și nu mai roz în centru, cu aproximativ 30 de minute în plus.
Bateți împreună usturoiul, ghimbirul, pasta de chili, oțetul de orez, zahărul brun și sosul de soia într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere și scoateți imediat de pe foc.
Puneți aproximativ jumătate din aripi într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă aproximativ jumătate din sos peste aripi. Aruncați aripile cu clești pentru a acoperi uniform; transferați într-o tavă și lăsați să stea aproximativ 5 minute pentru a permite sosului să se înmoaie în aripi înainte de servire. Repetați cu aripile și sosul rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.