Friptura de miel cu usturoi cu cartofi hotpot ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 471 calorii, 45g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pulpă de miel parțial dezosată, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 125 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Usturoi & herb friptură de miel pe cartofi boulang, Hotpot De Miel, și Cardamom miel hotpot sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați buzunare mici în pielea și carnea mielului străpungându-l cu vârful unui cuțit ascuțit. Umpleți fiecare buzunar cu o felie de usturoi, folosind 3-4 cuișoare și câteva frunze de rozmarin. Mai umpleți puțin în interiorul mielului, cu niște cimbru, de unde a venit osul. Puneți într-o formă de prăjire, condimentați bine și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Topiți jumătate din unt într-o tigaie mare. Se prăjește ceapa, amestecând frecvent, până se înmoaie și devine aurie. Sfat într-un al doilea cositor mare de prăjire. Gatiti carnea de oaie sau mielul tocat in tigaie pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, Optional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați la ceapa din tablă și aruncați cu cartofii, morcovii, usturoiul rămas și ierburile (tocate), 2 linguri de făină și niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Se toarnă stocul în tigaie, apoi se adaugă sosul Worcestershire și untul rămas. Când se topește și fierbe, se toarnă peste cartofi, se acoperă cu folie și se coace cu mielul timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Descoperiți atât mielul, cât și hotpotul și gătiți încă 45 de minute până când cartofii sunt aurii și fierți până la capăt. Lăsați mielul să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta. Lăsați cartofii la cuptor (acoperiți dacă încep să se rumenească prea mult) până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scurgeți grăsimea din mieii care prăjesc staniu, rezervând sucurile.
8
Puneți cositorul pe foc și amestecați făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
9
Se toarnă 450 ml apă clocotită sau bulion și se amestecă până se îngroașă până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Tăiați fierbătorul în 8 și ridicați-l pe farfurii încălzite. Tăiați mielul în felii groase și așezați deasupra, apoi lingurați puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazare Decojita, Optional
11
Serviți cu fasolea verde și spanacul adăugați puțină nucșoară rasă la spanac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)