Usturoi friptură de miel cu cartofi hotpot

Usturoi friptură de miel cu cartofi hotpot
Friptura de miel cu usturoi cu cartofi hotpot ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 471 calorii, 45g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pulpă de miel parțial dezosată, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 125 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Usturoi & herb friptură de miel pe cartofi boulang, Hotpot De Miel, și Cardamom miel hotpot sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați buzunare mici în pielea și carnea mielului străpungându-l cu vârful unui cuțit ascuțit. Umpleți fiecare buzunar cu o felie de usturoi, folosind 3-4 cuișoare și câteva frunze de rozmarin. Mai umpleți puțin în interiorul mielului, cu niște cimbru, de unde a venit osul. Puneți într-o formă de prăjire, condimentați bine și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Topiți jumătate din unt într-o tigaie mare. Se prăjește ceapa, amestecând frecvent, până se înmoaie și devine aurie. Sfat într-un al doilea cositor mare de prăjire. Gatiti carnea de oaie sau mielul tocat in tigaie pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați la ceapa din tablă și aruncați cu cartofii, morcovii, usturoiul rămas și ierburile (tocate), 2 linguri de făină și niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Se toarnă stocul în tigaie, apoi se adaugă sosul Worcestershire și untul rămas. Când se topește și fierbe, se toarnă peste cartofi, se acoperă cu folie și se coace cu mielul timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Descoperiți atât mielul, cât și hotpotul și gătiți încă 45 de minute până când cartofii sunt aurii și fierți până la capăt. Lăsați mielul să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta. Lăsați cartofii la cuptor (acoperiți dacă încep să se rumenească prea mult) până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scurgeți grăsimea din mieii care prăjesc staniu, rezervând sucurile.
8
Puneți cositorul pe foc și amestecați făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Se toarnă 450 ml apă clocotită sau bulion și se amestecă până se îngroașă până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Tăiați fierbătorul în 8 și ridicați-l pe farfurii încălzite. Tăiați mielul în felii groase și așezați deasupra, apoi lingurați puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
11
Serviți cu fasolea verde și spanacul adăugați puțină nucșoară rasă la spanac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista