Usturoi dulce și brânză de capră Penne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați usturoiul dulce și brânza de capră Penne. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 649 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, parmezan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Penne cu Treviso și brânză de capră, Penne cu brânză de capră și busuioc, și Penne cu brânză de capră și dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Feliați capătul rădăcinii de pe întregul cap de usturoi și întoarceți-l cu susul în jos, înfășurându-l în folie de aluminiu și modelând folia astfel încât să susțină usturoiul pentru a permite capătului tăiat să stea în poziție verticală în cuptor.
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline pe usturoi (rezervând cealaltă lingură), astfel încât să alunece între piele și cuișoare și se înfășoară cu folia, astfel încât să fie închisă. Se prăjește aproximativ 1 oră și se lasă deoparte până când este suficient de rece pentru a se manipula.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere pentru paste. Sare apa și fierbe până la al dente.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți laptele într-o cratiță mică și păstrați-l cald. Strângeți căței de usturoi într-un castron mic și zdrobiți-i.
Adăugați o cantitate mică de lapte cald în acest bol și bateți până se omogenizează.
Într-o tigaie mare separată, încălziți lingura rămasă de ulei de măsline la foc mediu și sotati șotul până la translucid. Degajează tigaia cu vinul alb și lasă cea mai mare parte a vinului să se evapore, apoi reduce focul la minim și adaugă amestecul de usturoi.
Bateți brânza de capră și parmezanul în laptele fierbinte rămas și adăugați-l în tigaie cu usturoiul și sosul de vin și condimentați, după gust, cu sare și piper. Îndoiți pastele scurse în tigaia cu sos, transferați-le în vasul de servire și garnisiți cu crengute de pătrunjel.