Usturoi De Două Ori-Cartofi Coapte
Usturoiul de două ori-cartofii copți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 233 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, rozmarin, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Copți Cu Usturoi, Usturoi Prăjit Cartofi Copți De Două Ori, și Usturoi Prăjit De Două Ori Cartofi Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 400 de la 45-55 de minute sau până se înmoaie. Între timp, îndepărtați pielea exterioară de hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Așezați usturoiul într-o grosime dublă de folie rezistentă. Frizzle cu ulei. Înfășurați folie în jurul usturoiului.
Se coace la 400 la 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10 minute.
Tăiați capul de usturoi, lăsând capătul rădăcinii intact. Strângeți usturoiul înmuiat într-un castron mic; pus deoparte.
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. Într-un castron mare, zdrobiți pulpa cu unt. Se amestecă laptele, Zara, rozmarinul, sarea, piperul și usturoiul prăjit.
Pipă sau lingură în coji de cartofi.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 425 la 20-25 minute sau până se încălzește.
Se presară cu boia de ardei.