Usturoi De Chimen

Usturoi De Chimen
Caraway Sauerkraut ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 54 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână bere cu corp mediu, semințe de chimen, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Varză murată cu Gin și chimen, Varză murată cu slănină, cartofi și chimen, și Varză murată de casă cu chimen și mere.

Instrucțiuni

1
Scurgeți și clătiți varza murată; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
2
Într-un 4-qt. oală, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați semințe de chimen și gătiți, amestecând, până se combină, aproximativ 1 minut. Se amestecă varza murată și ale. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând din când în când, până când amestecul este fierbinte și aromele sunt amestecate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
AleAle
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista