Usturoi Crocant-Pui Parmezan
Puiul crocant de usturoi-Parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piept de pui, unt, pesmet panko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandwich De Pui Crocant Cu Usturoi Prăjit La Cuptor, Aripi de parmezan cu usturoi crocant – VIDEO, și Usturoi Crocant-Parmezan Cartofi Roșii Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul ușor, cu partea netedă în jos, cu ciocan de carne sau sucitor până la 1/2 inch grosime.
Se amestecă untul de vas superficial și 1 T. din sosul de gătit; într-un alt vas superficial, amestecați firimiturile de pâine și brânza. Înmuiați puiul în amestecul de unt, apoi înmuiați-l în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Încălziți 2 T. ulei în tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu. Pui brun în ulei 12-15 minute, întorcându-se cu grijă o dată, până când puiul nu mai este roz în centru și acoperirea este maro auriu.
Încălziți sosul rămas până la fierbinte.
Se servește cu pui și piure de cartofi.