Usturoi Caramelizat Și Pui De Ceapă

Usturoi Caramelizat Și Pui De Ceapă
Puiul de usturoi și ceapă caramelizat este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 310 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ceapă caramelizată și baie de usturoi, Usturoi prăjit și gem de ceapă caramelizată, și Paste De Ceapă Și Usturoi Caramelizate.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa; capac. Gatiti 9 min. sau până când ceapa este fragedă, descoperind după 3 min. și se amestecă frecvent. Se amestecă usturoiul;gatiti 8-10 min. sau până când ceapa se rumenesc, amestecând ocazional. Se amestecă 3 linguri. sos de friptură și zahăr; gătiți și amestecați 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Așezați puiul într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se amestecă sosul de friptură rămas și muștarul; se întinde peste pui. Se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
6
Coaceți 30 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se serveste acoperit cu brânză și sos din partea de jos a vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista