Usturoi Butternut Bisque

Usturoi Butternut Bisque
Usturoi Butternut Bisque este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar hor d ' oeuvre. Pentru 1,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 9. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frișcă grea, bulbi de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biscuiții De Nucă, Biscuiții De Nucă, și Biscuiții De Nucă.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2
Tăiați vârfurile becurilor; periați cu ulei. Înfășurați fiecare în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se coace la 425 CP timp de 30-35 minute sau până se înmoaie. Se răcește 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-un cuptor olandez, sotati ceapa morcovi si telina in 1/2 cana unt pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Adăugați dovlecelul, bulionul și 2 linguri de salvie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 25-30 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Strângeți usturoiul înmuiat într-un castron mic; mash cu o furculiță. Se amestecă în amestecul de dovlecei. Se răcește ușor. Amestec de dovlecei piure în loturi într-un blender; reveniți la tigaie. Se amestecă 1/2 cană de smântână, sare și piper și untul rămas; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ornează cu restul de smântână și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate9
Revista