Usturoi-Brânză Piure De Cartofi
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi cu brânză de usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1048 calorii, 26g de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, boabe de piper crăpate, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Încercați Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, Usturoi Brânză De Capră Piure De Cartofi, și Cremă De Brânză Usturoi Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii într-o oală mare cu apă sărată până se înmoaie.
Scurgeți apa și puneți cartofii înapoi în tigaie.
Într-o cratiță mare, încălziți smântâna grea, untul și usturoiul la foc mic. Odată ce crema începe să fiarbă, opriți focul și adăugați la cartofi. Mash împreună. Îndoiți brânza, boabele de piper și sarea, după gust.
Garnisiți cu arpagic tocat.