Uscat frecat BBQ Carne de vită piept sau de pui

Uscat frecat BBQ Carne de vită piept sau de pui
Uscat frecat BBQ Carne de vită piept sau de pui este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 500 calorii, 62g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, chimen măcinat, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Vită Frecat Cu Cafea Cu Cuscus De Pătrunjel, Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, și Cafea-frecat prăjită piept pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele uscate și amestecați împreună. Presărați generos amestecul pe tri-vârf sau pui și lăsați-l să stea, acoperit, peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Chiar înainte de grătar, frecați amestecul a doua oară peste tot tri-vârful sau puiul, asigurându-vă că toate părțile sunt acoperite cu condimentul. Grătați tri-vârful până când temperatura internă atinge 130 de grade F, sau puiul ajunge la 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Lăsați tri-vârful sau puiul să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista