Unt Rumenit-Scorțișoară-Cremă De Brânză Glazură

Unt Rumenit-Scorțișoară-Cremă De Brânză Glazură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de glazură, așa că încercați glazura de brânză rumenită cu unt-scorțișoară-cremă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 395 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 62 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort de banane prăjite cu glazură de brânză cremă de unt rumenită, Rulouri de scorțișoară din catifea roșie cu glazură de brânză cremă de unt maro, și Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti untul intr-o cratita mica si grea la foc mediu, amestecand continuu, 6-8 minute sau pana cand untul incepe sa se rumeneasca. Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă untul într-un castron. Acoperiți și răciți 1 oră sau până când untul se răcește și începe să se solidifice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr pudră, bătând până devine ușor și pufos. Se amestecă scorțișoară și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista