Unt Rom Pound Tort
Unt rom Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 272 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Lire Cu Unt-Rom, Unt De Arahide Pound Tort, și Tort De Lire Cu Unt Rumenit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, înveliți o tigaie de pâine de 8 x 4 inci cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină.
Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 1 1/2 căni de făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare, amestecând cu un bici până la amestec.
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se amestecă bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină și 1/2 cană de rom alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Lingură aluat în tigaie pregătit.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul marginilor tigaiei; scoateți tortul din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și 1 1/2 linguri de rom, amestecând până se omogenizează.
Stropiți glazura peste tort.