Unt Picant-Bas Aburit
Basul picant cu unt aburit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție conține 304 calorii, 41G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru și scallion, suc de lime, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biban de mare aburit sau Snapper roșu, Sake Aburit Biban De Mare, și Aburit Din Asia Biban De Mare În Sac.
Instrucțiuni
Cu un cuțit, faceți 4 tăieturi superficiale în pielea fiecărui file de pește și așezați-le într-o farfurie mare de sticlă sau ceramică, cu pielea în sus. Într-un castron mic, combinați ghimbirul, chile, usturoiul și coaja de tei și presărați amestecul peste pește. Condimentează cu sare și piper și punctează cu untul.
Stropiți deasupra sucul de lămâie.
Faceți un abur aranjând 3 bile mici de folie de aluminiu într-o tigaie foarte mare și adâncă.
Adăugați 1 inch de apă în tigaie și aduceți la fierbere. Așezați cu grijă farfuria de plăcintă pe bilele de folie, acoperiți tigaia cu un capac etanș sau folie de aluminiu și aburiți timp de 5 minute sau până când peștele se fulgează cu o furculiță. Folosind o spatulă, transferați fileurile în boluri puțin adânci și lingurați bulionul de unt deasupra.
Se ornează cu coriandru și scallion și se servește.