Unt Pecan Inghetata

Unt Pecan Inghetata
Unt Pecan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 734 calorii, 9g de proteine, și 62g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, extract de vanillan, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Unt Pecan Brandy Înghețată De La Ice Cream Happy Hour.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare. Se fierbe aproximativ 4 minute sau până când untul devine maro deschis și solidele din lapte de pe fundul tigaiei eliberează pete maronii. Lăsați deoparte;lăsați să stea până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Combinați laptele, smântâna și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu; aduceți la fierbere scăzută, amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mediu cu un mixer electric la viteză medie 1 minut. Adăugați încet untul brun cu pete în gălbenușuri și bateți 2 minute sau până când amestecul este gros și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Se toarnă încet un sfert din amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă, amestecând până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
6
Se toarnă acest amestec înapoi în cratița medie; adăugați amestecul de smântână fierbinte rămas la foc mic, amestecând constant cu o spatulă rezistentă la căldură până când amestecul ajunge la 170 și acoperă ușor partea din spate a spatulei. (Aveți grijă să nu lăsați crema să fiarbă sau gălbenușurile de ou se vor coagula.) Strecurați crema într-un castron printr-o sită cu ochiuri medii. Refrigerați crema 1 oră sau până la răcire; se amestecă extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
SitaSita
BolBol
7
Se toarnă amestecul într-un recipient congelator de 1 1/2 litru. Se amestecă nucile pecan tocate și se congelează amestecul conform instrucțiunilor producătorului. Congelați cu 4 până la 6 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista