Unt Nuci Înghețată
Unt nuci Sundaes este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 725 calorii, 14g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți cuișoare măcinate, arahide prăjite cu miere, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este bine. Încercați Unt de nuci de banane cu penițe de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30), Înghețată Cu Unt De Arahide, și Unt de arahide Sundaes-in-a-Cup pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul sau cuptorul cu prăjitor de pâine la 325 grade F.
Așezați nuca de cocos pe o foaie mică de prăjituri și condimentați-o cu cuișoare, ienibahar și scorțișoară. Toast nucă de cocos 10-12 minute până la auriu profund. Mișto.
Tăiați arahidele prăjite cu miere manual sau în procesor. Rezervă.
Scoateți capacul la sos de caramel topping și locul în cuptor cu microunde. Cuptorul cu microunde sosul la maxim 45 de secunde pentru a-l încălzi.
Umpleți bolurile de desert cu înghețată de pecan cu unt și acoperiți cu sos de caramel, frișcă, nuci tocate și nucă de cocos condimentată, prăjită.