Unt Mochi
Unt Mochi ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 265 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Un amestec de praf de copt, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Nucă De Cocos Mochi, Sakura Mochi, și Daifuku Mochi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Bateți făina de orez, zahărul și praful de copt împreună într-un bol de amestecare.
Bateți ouăle, extractul de nucă de cocos și extractul de vanilie într-un bol de amestecare până când ouăle sunt netede.
Bateți laptele, laptele de nucă de cocos și untul topit până când sunt încorporate. Amestecați amestecul de făină puțin câte puțin până când nu rămân bulgări; răzuiți în vasul de copt pregătit și neteziți blatul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când mochi este maro auriu, aproximativ 1 oră. Se răcește la temperatura camerei înainte de a tăia în 24 de bucăți pentru a servi.