Unt De Șuncă
Untul de șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 784 calorii, 9g de proteine, și 83g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,78 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare condimentată, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Rețete similare sunt Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă maioneza și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți până la 5 zile, dacă doriți; scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Serviți cu biscuiți fierbinți sau biscuiți.