Unt De Sud-Vest
Untul de Sud-Vest este un fără gluten garnitură. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 414 calorii, 1g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, pudră de ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui la grătar sud-vestic cu unt de tei, Burgeri de fasole cu unt cu sos sud-vestic, și Pâine de porumb din sud-vest cu unt de miere de Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele; formați amestecul într-un buștean, folosind pergament sau hârtie de ceară. Se răcește 4 până la 6 ore.