Unt De Salvie

Unt De Salvie
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Untul de salvie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 442 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Sage și unt brun caramelizat pe biscuiți de dovleac și salvie, Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie, și Gnocchi în unt de salvie.

Instrucțiuni

1
Procesați salvia și șalotul într-un robot de bucătărie până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și ingredientele rămase; procesați până când amestecul este bine amestecat, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista