Unt De Salvie
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Untul de salvie ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 442 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Sage și unt brun caramelizat pe biscuiți de dovleac și salvie, Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie, și Gnocchi în unt de salvie.
Instrucțiuni
Procesați salvia și șalotul într-un robot de bucătărie până la tocat.
Adăugați untul și ingredientele rămase; procesați până când amestecul este bine amestecat, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale.