Unt de plante pentru porumb
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, lacto ovo-vegetarian, primal și prietenos cu fodmap? Unt de ierburi pentru porumb ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 12 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 102 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Porumb dulce cu unt de ierburi, Porumb la grătar cu unt de ierburi și Porumb la grătar cu unt de ierburi și usturoi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul și busuiocul până se omogenizează.
Se întinde pe porumb fiert pe stiuleți. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multă arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, acesta este corpolent și catifelat, cu multe fructe și un final lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.