Unt de muștar cu busuioc și capere
Untul de muștar cu busuioc și capere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 3. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Dacă aveți capere, muștar dijon, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui de unt de busuioc cu muștar de miere, Pui Cu Capere, Muștar Și Pătrunjel, și Prepeliță la foc mic cu muștar și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne tocată capere și usturoi și mash cu sare. Într-un castron amestecați împreună pasta de usturoi-caper cu ingredientele rămase și sare și piper după gust. Se răcește untul de muștar 10 minute. Folosind hârtie cerată ca ajutor, formați untul de muștar într-un jurnal de 6 inci și înfășurați. Se răcește untul până se întărește, cel puțin 1 oră și până la 3 zile. Untul poate fi congelat, învelit bine în folie de plastic, 1 lună. Feliați untul de muștar după cum este necesar.;