Unt De Mere Uimitor
Untul de mere uimitor ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 602 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet de cidru de mere, suc de mere, borcane de conserve cu jumătate de halbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Uimitor Cizmar De Mere, Gustare uimitoare de cartofi prăjiți sau Sandwich, și Uimitor Keto unt de arahide negrese.
Instrucțiuni
Combinați merele și sucul de mere într-un vas; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți la foc mic până când merele sunt moi și moale, 20 până la 30 de minute.
Lingurați merele într-o moară de alimente și procesați-le în piure, în timp ce aruncați miezurile și cojile rămase în Moară.
Transferați merele de proces într-un aragaz lent.
Gătiti la înălțime cu capacul oprit până când umezeala se evaporă și volumul se reduce cu aproximativ jumătate, peste noapte până la 24 de ore.
Amestecați zahărul, oțetul de cidru de mere, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul prin piureul de mere.
Continuați să gătiți la înălțime până când amestecul se înmoaie pe o farfurie răcită, fără a se separa apă de margini, încă 2 până la 6 ore.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați untul de mere în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați 5 până la 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.