Unt De Mere

Unt De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați untul de mere. O porție conține 137 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. 5498 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită cuișoare măcinate, ienibahar, apă și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Pâine prăjită franceză cu unt de mere cu sos de scufundare cu brânză cremă de unt de mere # AppleButterSpin, Pâine cu unt de mere cu arțar și unt de mere Dip / Giveaway #applebutterspin, și Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party.

Instrucțiuni

1
Pregătirea fructelor
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2
Tăiați merele în sferturi, fără a le curăța sau a le toca. (O mare parte din pectină se află în miezuri și aromă în coji).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
PectinăPectină
3
Tăiați părțile deteriorate.
4
Prima etapă de gătit
5
2 gatiti merele: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Puneți merele sferturi în oală mare, adăugați oțetul și apa, acoperiți, aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic, gătiți până când merele sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se ia de pe foc.
8
Pur și simplu merele și adăugați zahărul și condimentele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
3 pur și simplu merele printr-o moară de alimente sau chinois: amestec de mere de oală (mere fierte și lichid) într-o sită de chinois (sau moară de alimente) și folosind o pulpă de forță de pistil din chinois într-un castron mare de dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați zahăr, condimente, coajă de lămâie și suc: măsurați piureul rezultat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
11
Adăugați 1/2 cană de zahăr pentru fiecare cană de pulpă de mere. Se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12
Adăugați o picătură de sare și scorțișoara, cuișoarele măcinate, ienibaharul, coaja de lămâie și sucul. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
A doua etapă de gătit
14
5 gătiți amestecul de mere, amestecând des: gătiți amestecul de zahăr de mere descoperit într-o oală mare, lată, cu fund gros, la foc mediu mic, amestecând des pentru a preveni arderea. Răzuiți fundul vasului în timp ce amestecați pentru a vă asigura că nu se formează o crustă în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Gatiti pana se ingroasa si se omogenizeaza (aproximativ 1 pana la 2 ore). Un pic mic spooned pe o placă răcită (în congelator) va fi groasă, nu curgătoare.
16
De asemenea, puteți găti pur și simplu la foc mic, amestecând doar ocazional, dar acest lucru va dura mult mai mult, deoarece agitarea încurajează evaporarea. (Rețineți cu cât tigaia este mai largă, cu atât mai bine, deoarece există mai multă suprafață pentru evaporare.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Ca alternativă la gătitul pe plită, puteți găti pur și simplu neacoperit într-un cuptor cu microunde, la foc mediu pentru a fierbe, timp de aproximativ 30 de minute. Dacă faceți acest lucru, monitorizați gătitul la fiecare 5 sau 10 minute. Microundele variază în puterea lor.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
18
Canning
19
6 sterilizați borcanele de conserve: există mai multe moduri de a vă steriliza borcanele pentru conservare.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
20
Le puteți rula printr-un ciclu scurt pe mașina de spălat vase.
21
Le puteți așeza într-o oală mare (12 litri) de apă deasupra unui suport aburitor (astfel încât să nu atingă fundul tigaiei) și să aduceți apa la fierbere timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
22
Sau puteți clăti borcanele, le puteți usca și le puteți pune, fără capace, într-un cuptor de 200 de litri F timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Se toarnă untul de mere în borcane fierbinți, sterilizate și se sigilează. Dacă intenționați să păstrați untul de mere ne-refrigerat, asigurați-vă că urmați procedurile adecvate de conservare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
24
Înainte de a aplica capacele, sterilizați capacele așezându-le într-un castron și turnând apă clocotită peste ele. Ștergeți jantele borcanelor înainte de a aplica capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
25
Folosesc o baie cu apă fierbinte timp de 10 minute pentru a asigura o etanșare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
26
Pe măsură ce borcanele se răcesc, ar trebui să auziți capacele "pocnind" în timp ce sigilează borcanele.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista