Unt De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați untul de mere. O porție conține 137 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. 5498 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită cuișoare măcinate, ienibahar, apă și zahăr. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Pâine prăjită franceză cu unt de mere cu sos de scufundare cu brânză cremă de unt de mere # AppleButterSpin, Pâine cu unt de mere cu arțar și unt de mere Dip / Giveaway #applebutterspin, și Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party.
Instrucțiuni
Tăiați merele în sferturi, fără a le curăța sau a le toca. (O mare parte din pectină se află în miezuri și aromă în coji).
Tăiați părțile deteriorate.
Puneți merele sferturi în oală mare, adăugați oțetul și apa, acoperiți, aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic, gătiți până când merele sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Pur și simplu merele și adăugați zahărul și condimentele
3 pur și simplu merele printr-o moară de alimente sau chinois: amestec de mere de oală (mere fierte și lichid) într-o sită de chinois (sau moară de alimente) și folosind o pulpă de forță de pistil din chinois într-un castron mare de dedesubt.
Adăugați zahăr, condimente, coajă de lămâie și suc: măsurați piureul rezultat.
Adăugați 1/2 cană de zahăr pentru fiecare cană de pulpă de mere. Se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Adăugați o picătură de sare și scorțișoara, cuișoarele măcinate, ienibaharul, coaja de lămâie și sucul. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
5 gătiți amestecul de mere, amestecând des: gătiți amestecul de zahăr de mere descoperit într-o oală mare, lată, cu fund gros, la foc mediu mic, amestecând des pentru a preveni arderea. Răzuiți fundul vasului în timp ce amestecați pentru a vă asigura că nu se formează o crustă în partea de jos.
Gatiti pana se ingroasa si se omogenizeaza (aproximativ 1 pana la 2 ore). Un pic mic spooned pe o placă răcită (în congelator) va fi groasă, nu curgătoare.
De asemenea, puteți găti pur și simplu la foc mic, amestecând doar ocazional, dar acest lucru va dura mult mai mult, deoarece agitarea încurajează evaporarea. (Rețineți cu cât tigaia este mai largă, cu atât mai bine, deoarece există mai multă suprafață pentru evaporare.)
Ca alternativă la gătitul pe plită, puteți găti pur și simplu neacoperit într-un cuptor cu microunde, la foc mediu pentru a fierbe, timp de aproximativ 30 de minute. Dacă faceți acest lucru, monitorizați gătitul la fiecare 5 sau 10 minute. Microundele variază în puterea lor.
6 sterilizați borcanele de conserve: există mai multe moduri de a vă steriliza borcanele pentru conservare.
Le puteți rula printr-un ciclu scurt pe mașina de spălat vase.
Le puteți așeza într-o oală mare (12 litri) de apă deasupra unui suport aburitor (astfel încât să nu atingă fundul tigaiei) și să aduceți apa la fierbere timp de 10 minute.
Sau puteți clăti borcanele, le puteți usca și le puteți pune, fără capace, într-un cuptor de 200 de litri F timp de 10 minute.
Se toarnă untul de mere în borcane fierbinți, sterilizate și se sigilează. Dacă intenționați să păstrați untul de mere ne-refrigerat, asigurați-vă că urmați procedurile adecvate de conservare.
Înainte de a aplica capacele, sterilizați capacele așezându-le într-un castron și turnând apă clocotită peste ele. Ștergeți jantele borcanelor înainte de a aplica capacele.
Folosesc o baie cu apă fierbinte timp de 10 minute pentru a asigura o etanșare bună.
Pe măsură ce borcanele se răcesc, ar trebui să auziți capacele "pocnind" în timp ce sigilează borcanele.