Unt De Gorgonzola
Untul de Gorgonzola este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 269 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, arpagic, gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Fripturi de filet cu unt de Gorgonzola, Sparanghel la grătar cu unt de Gorgonzola, și Fripturi de tigaie cu unt de ierburi Gorgonzola.
Instrucțiuni
Bateți brânza și untul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă arpagicul. Lingura într-un ciob, sau dacă se dorește, lingura amestec de unt pe folie de plastic. Formați untul într-un jurnal cu diametrul de 1 " prin plierea învelișului peste amestec și rulare. (Lucrați rapid pentru a împiedica topirea untului.) Sigilați folia de plastic și răciți 4 ore sau până când este fermă.