Unt De Dovlecei Cu Condimente De Arțar (Rafinat Fără Zahăr, Vegan, Paleo)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați untul de dovlecei cu condimente de arțar (fără zahăr rafinat, Vegan, Paleo). O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1647 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, bețișoare de scorțișoară, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Aur lichid - sos de Caramel fără lactate (Paleo, vegan și fără zahăr rafinat), Nu Coaceți Unt De Arahide Și Tartă Cu Jeleu (Fără Gluten, Fără Cereale, Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați jumătățile de dovleac pe o foaie mare de copt cu partea tăiată în jos.
Adăugați câteva linguri de apă filtrată pe fund (Acest lucru creează abur pe măsură ce se prăjește).
Așezați o bucată de pergament peste dovlecei, apoi acoperiți cu o folie de aluminiu și sigilați în jurul marginilor tăvii de copt. Prăjiți dovleceii timp de 60 de minute sau, până când carnea este fragedă când este străpunsă cu o furculiță. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a handle.In între timp, încălziți siropul de arțar cu bățul de scorțișoară, boabele de vanilie înjumătățite și casate și steaua de anason în fundul unei cratițe medii și aduceți la foc mic. Acoperiți, opriți focul și lăsați să se infuzeze în timp ce dovleceii se gătesc. Odată ce dovleacul este răcit, strecurați siropul de arțar infuzat în vasul unui robot de bucătărie rezervând condimentele întregi.Scoateți carnea de dovleac și adăugați-o în siropul de arțar infuzat în vasul robotului de bucătărie .
Adăugați scorțișoara măcinată, cuișoarele și sucul de lămâie și piureul până se omogenizează.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță împreună cu condimentele întregi rezervate.Aduceți la foc mic și reduceți focul; gatiti, neacoperit, la foc mic, amestecand frecvent, 20-25 de minute sau pana se ingroasa (se poate stropi, asa ca fiti cu ochii pe el).
Se ia de pe foc; oală în borcan (las condimentele întregi acolo, astfel încât să poată continua să dea aromă după borcan, dar le puteți pescui acum, dacă preferați). Se acoperă; se lasă să se răcească la temperatura camerei și se păstrează la frigider pentru câteva săptămâni sau la congelator până la 6 luni.