Unt De Curry-Lime
Untul Curry-Lime este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 5. O porție conține 324 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pastă de curry thailandeză, turmeric măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Restaurant Kaju Curry / caju Curry / Kaju Unt Masala, Fasole de unt cu unt, mentă și tei din bucătăria Lee Bros. Charleston, și Grill Curry Lime porumb pe știulete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană smântână și următoarele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță de 2 1/2 litru, reduceți focul la mediu și gătiți până se reduce la 1/2 cană.
Lăsați crema curry-lime să se răcească la temperatura camerei.
Bateți restul de 1/4 cană de frișcă și unt cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în cremă de curry-lime, câte 2 linguri pe rând. Bateți în sare.