Unt de ciuperci pe pâine prăjită

Unt de ciuperci pe pâine prăjită
Untul de ciuperci pe pâine prăjită necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 259 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, împachetați ciuperci porcini, căței de usturoi și coniac. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de excelent. Stroganoff de ciuperci pe pâine prăjită, Pâine Prăjită Cu Ciuperci, și Pâine prăjită cu ciuperci cu ou prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Topiți 50g unt într-o tigaie și prăjiți ușor ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și cimbru și prăjiți încă 1 min. Sfat în toate ciupercile și aruncați pentru a acoperi în unt. Gatiti la foc mare timp de 5-8 minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se toarnă peste coniac și suc de lămâie, apoi se fierbe încă 2-3 minute sau până când tot lichidul s-a evaporat. Opriți focul, adăugați ierburile și condimentele, apoi lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Odată răcit, îndepărtați cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se amestecă ciupercile cu untul rămas, apoi se împarte între 4 ramekine. Se răcește până se întărește sau până la 2 zile, apoi se servește un ramekin, acoperit cu o crenguță de cimbru, între 2 pentru a împărți cu pâine prăjită și frunze de salată îmbrăcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista