Unt de ciuperci pe pâine prăjită
Untul de ciuperci pe pâine prăjită necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 259 calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, împachetați ciuperci porcini, căței de usturoi și coniac. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de excelent. Stroganoff de ciuperci pe pâine prăjită, Pâine Prăjită Cu Ciuperci, și Pâine prăjită cu ciuperci cu ou prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți 50g unt într-o tigaie și prăjiți ușor ceapa până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și cimbru și prăjiți încă 1 min. Sfat în toate ciupercile și aruncați pentru a acoperi în unt. Gatiti la foc mare timp de 5-8 minute pana se inmoaie.
Se toarnă peste coniac și suc de lămâie, apoi se fierbe încă 2-3 minute sau până când tot lichidul s-a evaporat. Opriți focul, adăugați ierburile și condimentele, apoi lăsați să se răcească.
Odată răcit, îndepărtați cimbrul.
Se amestecă ciupercile cu untul rămas, apoi se împarte între 4 ramekine. Se răcește până se întărește sau până la 2 zile, apoi se servește un ramekin, acoperit cu o crenguță de cimbru, între 2 pentru a împărți cu pâine prăjită și frunze de salată îmbrăcate.