Unt De Carne
Untul de carne este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 1 porții cu 40 de calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, unt, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Plăcintă Cu Carne, Carne-Za Plăcintă, și Tex-Mex Meat Loaf.
Instrucțiuni
Combinați frunzele de dafin, cimbru și sare într-o mașină de tocat condimente și procesați până se pudrează.
Așezați untul într-un bol de amestecare.
Adăugați amestecul sub formă de pulbere și, folosind un mixer electric portabil, amestecați bine.
Răsturnați amestecul de unt pe centrul unei foi de folie de plastic. Trageți filmul în sus și peste untul moale și, folosind mâinile, formați untul într-o rolă de aproximativ 1 centimetru în diametru. Înfășurați bine și refrigerați până la 1 săptămână sau înfășurați în folie de congelator, etichetați, datați și congelați până la 3 luni.
Când este gata de servit, desfaceți untul aromat și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați transversal în felii groase de inci, permițând o felie pe friptură.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;