Unt De Brânză Cu Ierburi

Unt De Brânză Cu Ierburi
Untul de brânză din plante este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, oregano, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Crostini De Brânză Cu Unt De Plante De Hamsie, Linguine cu brânză de unt și capră cu roșii proaspete, și Filet mignon cu vinaigretă cu miere-Dijon, brânză de capră cu ierburi fine de lavandă și salată de unt.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună untul, parmezanul, pătrunjelul, oregano, usturoiul praf, sarea și piperul. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 25 de minute înainte de utilizare.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista