Unt De Brânză Cu Ierburi
Untul de brânză din plante este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, oregano, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Crostini De Brânză Cu Unt De Plante De Hamsie, Linguine cu brânză de unt și capră cu roșii proaspete, și Filet mignon cu vinaigretă cu miere-Dijon, brânză de capră cu ierburi fine de lavandă și salată de unt.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună untul, parmezanul, pătrunjelul, oregano, usturoiul praf, sarea și piperul. La frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 25 de minute înainte de utilizare.